Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Brooks Cambium

Natuurlijke flexibiliteit

Brooks Cambium is een reeks zadels gemaakt van gevulkaniseerd natuurlijk rubber en biologisch katoenen canvas versterkt door een dunne laag van structurele textiel voor extra veerkracht en legendarische Brooks levensduur.
 

De unieke flexibele, onderhoudsvrije, waterdichte top is ontworpen om de bewegingen van de berijder  te volgen en  levert onmiddellijk comfort en gebruiksgemak.

Onmiddellijk comfortabel

De nieuwe constructie van Cambium Zadels werkt als een hangmat. Het levert onmiddellijk comfort tijdens het opvangen van trillingen en schokken. Nieuwe prestaties die van oudsher alleen te vinden waren met het natuurlijk leren zadel.

Waterproef met Numac

 

De Cambium dankt haar opmerkelijk natuurlijke look en feeling aan het geweven bio katoen textiel.  Na het vulkanisatie proces wordt het katoen vervolgens volledig behandeld met Brooks Numac om het zadel te beschermen.

Onderhoudsvrij

 

Cambium zadels zijn ontworpen om direct vanuit de doos te kunnen gebruiken,
waarvoor geen initiële of doorlopende zorg of onderhoud nodig is.

Gemaakt voor het leven

 

Dit zadel is samengesteld uit vervangbare onderdelen en vereist geen speciale gereedschappen voor het onderhoud. De top van gevulkaniseerd rubber is vrijwel onverwoestbaar; mocht uw Cambium frame kapot gaan door een ongelukkig ongeval, dan kunnen reparaties snel en gemakkelijk uitgevoerd  worden door u of uw vertrouwde Brooks Dealer Fietshuis Arnhem.

Klaar om te gaan….

 

De Cambium is direct klaar om te gebruiken, zodra u hem op uw fiets heeft gemonteerd.  Geniet van elke km!

 

Klik hier voor de Cambium zadels